Livebetting och livestream

För den som vill upptäcka livebetting och livestream finns det goda alternativ hos svenska spelbolag. Allt fler har upptäckt fördelarna med att erbjuda de båda och det är framförallt de stora aktörerna som har råd med bra rättigheter för att visa livestreamad sport. Få saker passar lika bra ihop som de båda och du som tycker om att oddsa live kommer uppleva en bättre spelstund genom att streama matchen samtidigt.   

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
3000 kr
3
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Live odds ger mer spänning

Genom att oddsa live får du mer spänning i din betting eftersom du hamnar mitt i epicentrum av all action. När matchen pågår är oddsen i ständig förändring och det råder ett högre tempo. I samband med att olika scenarier inträffar i en match kommer oddsen att förändras löpande vilket många uppfattar ger mer underhållning.

Målet är givetvis att försöka träffa oddsen när de står som högst men detta är inte alltid så lätt att pricka in. Spelbolagen tillhandahåller också statistik som är bra att utnyttja för dig som oddsar live. Då kan du se svart på vitt hur det går i matchen som hur många hörnor ett lag haft eller bollinnehavet under matchen eller de senaste minuterna.

Du får också fler unika marknader när du oddsar live jämfört med innan matchen. Detta är ytterligare en anledning till att många spelare väljer just live betting. Beroende på vilken sport det handlar om varierar marknaderna men det finns unika marknader i live betting på samtliga sporter.

Streama live för en bättre upplevelse

Att streama sport live hos spelbolag är ett smart beslut. Dels brukar du bara behöva ha ett positivt spelsaldo hos spelbolaget för att kunna ta del av all livestreamad sport som erbjuds. Därmed kan du spara pengar jämfört med dyra abonnemang hos de som äger rättigheterna. Men framförallt innebär live stream bättre förutsättningar för den som vill oddsa live.

Genom att kombinera live betting med livestreamad sport får du en helt annan typ av helhetsupplevelse. Det blir enklare att fatta beslut utifrån vad du ser samtidigt som du placera dina bets utifrån de analyser du gör. Det går också att titta på livestreamad sport bara för underhållningens skull och det är ganska tunga rättigheter som flera av spelbolagen sitter på vilket ger bra förutsättningar för dig.

Live betting på fotboll

Fotbollen är världens största sport och inom live betting är det också här som det finns flest alternativ för dig som spelare, i alla fall när det kommer till antalet tillgängliga marknader. Spela på vem som gör nästa mål i en match eller vilken spelare det är som sätter dit bollen. Du kan också lägga odds genom att dela upp matchen i olika tidsperioder och lägga vinnarodds på till exempel minut 1-15 eller sista kvarten. Allt från Allsvenskan i Sverige till världens bästa ligor som Premier League och La Liga finns tillgängligt för live betting precis som alla andra ligor från elitfotbollen. Vissa spelbolag erbjuder odds så långt ner som till division 4.

Använd en oddsbonus på live betting

Du som är ny spelare hos ett spelbolag kan välja att ta emot en välkomstbonus. Oftast är det en insättningsbonus där din första insättning blir matchad upp till ett visst belopp. Spelsajterna som tillhandahåller bonusarna låter dig välja vilka sporter du ska använda din bonus. Dessutom ger de dig valmöjligheten att använda bonusen på live betting om du föredrar det framför pre game betting. Det innebär att du som tar emot en oddsbonus kan få mer pengar att använda på live betting. Detta är något många spelare föredrar att göra och du som tar emot en oddsbonus kan själv bestämma hur du vill nyttja den.